50 kinderen leren water drinken?

"Ja, daar wil ik wel bij helpen." Als ambassadeur help je kinderen aan een gezond leefpatroon. Waarbij kinderen minder zoete dranken gaan gebruiken en hun lichaam minder belasten met suikers. Want dat probleem neemt angstaanjagende vormen aan. Jij als Ambassadeur helpt 50 kinderen aan een gezond besef. Weet je een school, club of feest, tip ons via mail voor een demonstratie met de Waterbar.

FullSizeRender 3.jpg

Zo gaan we met onze waterbar naar scholen toe en leren kinderen in groepjes dat water erg lekker kan zijn. En we geven ze slimme ondersteuning bij het wennen aan waterconsumptie. Kinderen krijgen een bidon voor dagelijks gebruik en we blijven hun herinneren aan het bijzondere van water als basis van een gezond leven. Dankzij jouw tip, komen we in de belevingswereld van de jongeren.

FullSizeRender 2.jpg

Je kunt ook echt ambassadeur worden, door het kopen van een voucher. Met één voucher van € 250,- kunnen wij weer 50 nieuwe kinderen bereiken. En daar zitten ook kinderen bij die heel erg toe zijn aan een gezonder leven. Omdat ze zwaarlijvig zijn, of zelfs al leverschade hebben opgelopen. Jawel, hier in onze eigen Maastrichtse regio.

Schermafbeelding 2016-04-28 om 10.46.00.png

Bestel meteen je voucher. Daarmee bereik je de volgende resultaten:

  • met één voucher bereiken wij weer 50 kinderen, die dagelijks water zullen drinken.
  • Jouw bedrijf of naam komt in onze ere-galerij van ambassadeurs,
  • daar krijg je je eigen pagina, zoals bijvoorbeeld COACH Maastricht en alle anderen.
  • Je bijdrage is volledig fiscaal aftrekbaar,
  • en past bovendien heel goed in een eigentijds MVO beleid.
  • We zullen je op de hoogte houden van onze vorderingen.

Stuur meteen de voucher-aanvraag in bij Theo Thuis van Stichting SMPM.