Welkom Ambassadeurs. Jullie helpen onze kinderen gezond te houden.

Welkom.

Welkom als ambassadeur van DrinkWater. Hoe kun je de DrinkWater campagne verder helpen? Door de aanschaf van een Voucher, waarmee we in Maastricht kinderen gaan trainen. Met 1 voucher leren 50 kinderen spelenderwijs, dat 1 liter water per dag noodzaak is. En nog lekker ook.

FullSizeRender 2.jpg

Onze campagne richt zich op kinderen, omdat bij hen een alarmerende stijging te zien is van leverschade door suikers. Ook bij kinderen met een gezonde lever zien we toch een gevaarlijk hoge suikerconsumptie en overgewicht. Net als volwassenen, consumeren ook kinderen gemiddeld meer dan 30 suikerklontjes per dag. Gezoete dranken hebben daar een groot aandeel in. Dus leren wij kinderen om minimaal 1 liter water per dag te drinken. Zonder iets te verbieden, terwijl hun dorst - en dus de consumptie van zoete drankjes - wél afneemt.

Dat doen we op een speelse manier, met een consulente in een ludiek autootje. Zij leert kinderen in kleine groepjes hoe je slim je water op smaak kunt brengen. En dat die éne liter water per dag noodzakelijk is voor een gezond leven. Elk kind krijgt een water-bidon mee naar huis, die het dagelijks gebruik van water stimuleert. En dat wérkt, weten we inmiddels.

Schermafbeelding 2016-05-12 om 11.40.13.png

Goed om te weten:

  • Uw bijdrage aan de campagne past in een eigentijds MVO beleid en is fiscaal aftrekbaar.
  • Elke ambassadeur wordt vermeld in de lijst hiernaast, met een eigen pagina op deze site.
  • Een voucher kost € 250,- maar u kunt natuurlijk ook meer vouchers afnemen.
  • Alle bijdragen komen volledig ten goede aan de bewustwording van kinderen zelf.
  • Op dit moment richt de campagne zich nog slechts op Maastricht en de directe omgeving.

Bestel ook een voucher (of meer) door te mailen naar de coördinator.

waterbaropwielen.jpg